El Sant Cugat Esport segueix sense pòlvora i empata contra el penúltim

El SantCu no ha pogut superar el penúltim, el Sant Andreu de la Barca / Font: Golcat.com

Futbol

Publicat el 26/oct/14 per Dani Aguilà

El Sant Cugat Esport segueix estèril de cara a porteria i només pot treure un empat (1-1) contra el penúltim del grup 3 de Segona Catalana, el Sant Andreu de la Barca. Rubén ha avançat els locals de penal al principi de la segona meitat i menys de vint minuts més tard Moriana ha aprofitat una badada defensiva del SantCu per marcar sol dins l'àrea. Els santcugatencs sumen nou punts i segueix a prop de la zona de descens.

El Sant Cugat Esport segueix amb un preocupant rendiment de cara a porteria i, malgrat encaixar pocs gols, continua inoperant en atac. El rival d'aquesta jornada arribava penúltim a la ZEM Jaume Tubau, i ha cedit el control de la pilota als de Camilo Speranza des del primer minut. Ara bé, els locals no creaven sensació de perill i al minut 15 el Sant Andreu de la Barca ha posat a prova el porter del SantCu, Jordi Rivera, que ha aturat un llançament després d'un mal refús de la seva defensa.

Els vermell-i-negres tenien el domini de la pilota però arribaven amb timidesa, amb poca profunditat i sense cap ocasió destacada. El Sant Andreu, tancat a la seva àrea, provava de generar perill des del contraatac però tampoc no trobava el camí per fer patir el SantCu. Al primer minut de la represa ha arribat el primer gol del partit, obra de Rubén Sánchez a través d'un penal que ell mateix ha provocat, molt discutit pels visitants.

Els santcugatencs han seguit manant amb la pilota als peus, però han estat els del Baix Llobregat els que han tingut les ocasions més clares. Xavi Rubio, al minut 55, ha enviat un xut ajustat al travesser de Rivera, i al 63 ha arribat l'empat. Moriana ha aprofitat una de les poques badades defensives del SantCu, que no ha refusta bé una ocasió dels visitants i ha provocat que el defensa del Sant Andreu rematés sol des de dins l'àrea.

Camilo Speranza ha mogut peces però els jugadors no han creat cap ocasió de mèrit per poder endur-se els tres punts. El tècnic del SantCu assegura que cal dur a terme canvis per poder modificar la dinàmica, sobretot en atac.

Camilo Speranza

Hem de millorar coses, ja són vuit jornades en què l'equip domini i encaixa pocs gols, però no estem sent capaços de guanyar partits.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El partit ha suposat el debut d'Edu Pérez amb el primer equip. El Sant Cugat Esport segueix veient de prop la zona de descens, i el cap de setmana que ve visita el camp del sisè, el Marianao Poblet.