El líder posa a prova l'evolució del Sant Cugat Esport femení

El SantCu femení espera superar el líder a casa

Futbol

Publicat el 1/nov/14 per Dani Aguilà

El Sant Cugat Esport femení espera seguir sumant per tercera jornada consecutiva en la visita del líder invicte, l'Atlètic Vilafranca, a la ZEM Jaume Tubau. El partit, corresponent a la setena jornada del grup 1 de Primera Catalana, es disputa diumenge a dos quarts de cinc de la tarda. Les vermell-i-negres han millorat en la faceta golejadora en les dues darreres jornades amb vuit gols entre els dos partits.

El Sant Cugat Esport experimenta sensacions ambivalents en el tram inicial de temporada. Les de Carles Rubio es van estrenar amb un triomf contundent contra el Santboià, destinat a la part baixa de la classificació, però després van encadenar dues derrotes seguides contra Camp Clar i Sant Vicenç. A les jornades 5 i 6 les vermell-i-negres s'han refet i han empatat a casa contra el segon, el Molins de Rei, i han apallissat el la Cava a domicili (1-5).

Tot plegat descriu una trajectòria ascendent que les de Sant Cugat volen corroborar en un compromís d'alta exigència. L'Atlètic Vilafranca encara no coneix la derrota, i en les dues últimes jornades ha aconseguit els triomfs amb més diferència. Les penedesenques arriben a Sant Cugat després de vèncer el Fontsana per quatre gols (3-7) i el Santboià per tres (5-2).