El Sant Cugat Esport femení supera el Riudoms en un festival de gols

El SantCu femení segueix amb la seva bona ratxa fora de casa

Futbol

Publicat el 9/nov/14 per Albert Prat

El Sant Cugat Esport femení guanya (4-5) al camp del Riudoms a la vuitena jornada del grup 1 de Primera Divisió. Les de Carles Rubio segueixen amb la seva bona marxa fora de la ZEM Jaume Tubau i sumen la seva tercera victòria en quatre partits a domicili.

El Sant Cugat Esport femení ha estat més efectiu que el Riudoms en un matx ple de gols. Les de Carles Rubio, que necessitaven la victòria per acostar-se a la zona còmode de la classificació, s'han avançat amb un gol d'Elena Arxer. Les del Baix Camp han igualat ràpidament per mitjà de Raquel Jodar, però Lídia Rubio ha anotat el segon abans de la mitja hora de joc. Amb l'1-2 s'ha arribat al descans.

A la represa, ha seguit el festival de gols. El tercer del SantCu ha arribat de la mà d'Andrea Carbonell, però cinc minuts després Laura Navarro retallava distàncies posant el 2 a 3 per les locals. Les de Carles Rubio no han notat el cop i han marcat dos gols gairebé seguits, obra de Marta Feliu i Alexandra Palencia. Les dues dianes finals d'Ester Espinosa no han estat suficients per al Riudoms, que ja no ha tingut temps per remuntar.

A la propera jornada, les vermell-i-negres reben el Suburense a la novena jornada del grup 1 de Primera Divisió.