Un Futbol Sala Sant Cugat pletòric però amb baixes visita Sant Sadurní

Imatge d'arxiu del Futbol Sala Sant Cugat

Futbol

Publicat el 21/nov/14 per Pedro Miserachs

El Futbol Sala Sant Cugat visita la pista del penúltim classificat del grup 2 de Tercera, el Sant Sadurní, aquest dissabte a les sis de la tarda. Els santcugatencs tenen algunes baixes però arriben plens de moral després de la victòria en el darrer partit a la pista del líder, el Colegio Santo Ángel.

La passada setmana el conjunt de Jaime Martínez va haver de descansar per la retirada de la competició del Castellbisbal. Anteriorment els santcugatencs van donar la sorpresa superant un Colegio Santo Ángel que fins el moment comptava els partits per victòries, però que no va poder amb els vermell-i-negres que van conquerir la pista gavanenca per 3 gols a 4.

Per al partit contra el Sant Sadurní, que és penúltim amb set punts, però que ve de guanyar (0-4) la darrera jornada, els santcugatencs tenen les baixes d'Adri Peiró, Àlex Katib i Òscar Rosell i segurament la presència a la convocarà del juvenil Víctor Fortea. El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Jaime Martínez, creu que ara venen uns partits complicats contra equips que volen sortir de la part baixa.

Jaime Martínez

Venen jornades complicades contra equips amb problemes com el Sant Sadurní, però que la setmana passada va guanyar contra el Sang Culé. Volem treure els tres punts en una pista complicada.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El matx es disputa a partir de les sis de la tarda d'aquest dissabte al Municipal de la Triola de Sant Sadurní d'Anoia.