El Junior necessita sumar davant el Can Vidalet per allunyar-se del descens

IMatge d'arxiu d'aquesta temporada

Futbol

Publicat el 28/nov/14 per Carme Reverte

La victòria de la setmana passada ha de servir al Junior per rebre aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda la visita del tercer classificat, el Can Vidalet, amb les piles carregades. Els de Paco Carballo buscaran en la 13a jornada de Segona Catalana la tercera victòria com a local davant un rival que la temporada passada li va guanyar els sis punts en joc.

El Can Vidalet, que el curs passat va acabar la temporada en tercera posició i enguany es mou per la zona alta de la taula, va perdre els dos enfrontaments amb el Junior. Els blau-i-negres van golejar (5-2) en el partit de Sant Cugat i van vèncer (0-3) a domicili, un ple de victòries que pot servir per estimular encara més els santcugatencs de cara al partit de dissabte.

Els dos conjunts vénen de guanyar l'última jornada, el Junior al camp de l'Espluguenc (1-2) i el Can Vidalet a casa davant el Martorell (3-2), però la trajectòria de l'un i de l'altre és força diferent com demostra la distància de 12 punts entre ells.

L'objectiu del Junior passa una jornada més per puntuar i mantenir o ampliar, si és possible, la distància amb les posicions de perill de la classificació.