El FS Sant Cugat compleix en l'últim matx de l'any en superar el Mare Molas Reus

Imatge d'un temps mort en el partit d'aquesta jornada

Futbol

Publicat el 20/des/14 per Alex Fàbrega

El Futbol Sala Sant Cugat acaba la primera volta amb victòria en superar (6-2) el Mare Molas Reus i manté la segona posició. Els vermell-i-negres han estat molt superiors a un equip que s'ha tancat al darrere i que ha sortit a evitar una golejada. Al descans els locals ja manaven per un clar 3 a 0.

El FS Sant Cugat ha sortit a per totes des de l'inici i als 10 segons de joc Marc Casas ja s'ha topat amb el pal. Els reusencs han sortit a tancar-se al darrere i no deixar jugar tot i que han disposat d'un parell de contraatacs clars per avançar-se. Els locals provaven amb xuts llunyans i ha estat així com Enrique Broto ha avançat el seu equip en el minut 13. Sense temps de reacció el mateix Broto ha fet el segon immediatament després i poc abans del descans ha fet el hat trick per posar el 3 a 0.

A la represa, Òscar Rosell ha fet el quart en un altre xut llunyà, però el Mare Molas Reus ha escurçat distàncies a la jugada següent. Marc Casas ha fet el 5 a 2 i els visitants han fet el seu segon gol en una nova pilota perduda a la defensa vermell-i-negra. El conjunt visitant s'ha posat a jugar de cinc i després d'una recuperació de Pau Savé el mateix jugador ha fet el definitiu 6 a 2 des del seu propi camp.

El tècnic del FS Sant Cugat, Jaime Martínez, creu que el seu equip ha jugat bé, però que davant un equip defensiu el partit sempre es fa llarg.

Jaime Martínez

El partit ha estat difícil, perquè el rival s'ha tancat molt. Hem tingut paciència, però amb tanta possessió el partit s'ha fet llarg.

Els vermell-i-negres han fet fins a cinc pals que podien haver incrementat l'avantatge.