El Sant Cugat Esport femení ensopega a casa contra el Levante las Planas

El SantCu ha ensopegat a la ZEM Jaume Tubau

Futbol

Publicat el 21/des/14 per Cesar Alvarez

El Sant Cugat Esport femení cau a casa davant el Levante las Planas (0-2) a la 13a jornada del grup 1 de Primera Divisió. Amb aquesta derrota les vermell-i-negres es mantenen a la sisena posició de la taula.

La primera part ha estat protagonitzada per un domini total de les visitants, les quals han marcat el primer gol quan només passaven quatre minuts de l'inici en una jugada col·lectiva. Les vermell-i-negres han patit molt amb les ocasions que creaven les del Levante gràcies a un joc ràpid i que aprofitava els espais que deixava la defensa de les locals, la qual ha perdut moltes pilotes al llarg del matx com a conseqüència de la falta de comunicació entre les seves jugadores. En una d'aquestes pèrdues, les visitants han aprofitat l'ocasió i han anotat el segon gol al minut 40 signant el resultat amb el que anirien als vestidors (0 - 2).

A la segona part, els errors defensius per part de les santcuagatenques han continuat, però l'augment del ritme i de la pressió ofensiva que han protagonitzat les ha permès crear més perill i ofegar les ocasions ofensives de les visitants. Cap dels dos equips ha aconseguit marcar en tota la segona meitat malgrat les nombroses oportunitats amb les quals han comptat, donant com a resultat final amb el qual havien acabat la primera part (0 - 2).

L'entrenador del Sant Cugat Esport femení, Carles Rubio, ha analitzat les causes de la derrota.

Carles Rubio

Era un cap de setmana molt bo per puntuar, hem fet una molt mala primera part i a la segona hem jugat millor.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Amb aquesta derrota el Sant Cugat Esport femení s'acomiada del 2014 i es prepara per rebre el Fontsanta-Fatjo a la 15a jornada, 17 de gener.