El Futbol Sala Sant Cugat haurà de ser efectiu per superar un intens Arrels

Imatge d'arxiu

Futbol

Publicat el 16/gen/15 per Joan Garcia

El Futbol Sala Sant Cugat rep aquest dissabte a les vuit de la nit la visita de l'Arrels a la 15 jornada del grup 2 de Tercera. El conjunt barceloní és un conjunt molt rocós i difícil de superar, tot i que no està a la part alta de la classificació, un rival incòmode contra qui els santcugatencs intentaran tornar al camí del triomf després de l'empat de la setmana passada.

El Futbol Sala Sant Cugat té un partit incòmode davant un Arrels que està plantant cara a tots els rivals, malgrat els resultats no els acompanyin sempre. Els barcelonins estan situats en 10a posició amb 19 punts i tenen com a objectiu principal la permanència. Mirant els seus números, són un equip que tanca els partits amb resultats molt ajustats i aquest fet el fa un conjunt difícil de superar.

El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Jaime Martínez, destaca del rival que és un equip molt compacte.

Jaime Martinez

Pels números veig que tant a fora com a casa fan bons resultats. Tot i perdre, moltes vegades ho fan per un sol gol i segons contra qui és un bon resultat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per al partit contra el conjunt barceloní, els santcugatencs recuperen el lesionat Jordi Alcoriza i mantenen la baixa de Marc Rubira, fet que propiciarà que el juvenil Víctor Fortea entri a la convocatòria.