El Junior de Schönhöfer espera capgirar la dinàmica de resultats davant el Martorell

Imatge d'arxiu

Futbol

Publicat el 27/mar/15 per Carme Reverte

El Junior FC busca un cop d'efecte per capgirar la seva situació a la lliga amb el canvi de Paco Carballo per Hans Schönhöfer a la banqueta. El conjunt santcugatenc espera fer notar aquest canvi a partir d'aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda davant la visita del Martorell, rival directe en la lluita per la permanència al grup 3 de Segona Catalana. Aquest serà l'últim partit de Joan Català, una de les peces clau del bloc, que deixa l'equip.

El Junior ha apostat pel canvi en la direcció de l'equip i s'ho juga tot en les nou últimes jornades amb un home de la casa com Schönhöfer. Els blau-i-negres necessiten fer un tomb a la dinàmica de resultats per intentar sortir de la plaça de descens directe que, ara, ocupen.

Aquest dissabte els visita el Martorell, rival que busca el mateix objectiu que el Junior, i que només té un punt més que els santcugatencs a la classificació, 27. Però en l'anada ja van vèncer (1-0), circumstància que fa més necessària la victòria del Junior per deixar enrere un rival directe. Per aconseguir els tres punts en joc Hans Schönhöfer té clar que els jugadors han de mantenir la concentració i la intensitat fins el final.

Hans Schönhöfer

L'equip que controli el cap i marqui primer tindrà bastant avantatge. He intentant transmetre que siguem intensos però no pressionant el jugador.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Ha passat més d'un mes i mig des que el Junior va aconseguir l'última victòria a casa, (5-1) davant el Sant Andreu de la Barca el 7 de febrer, per tant l'equip necessita els tres punts com l'aire que respira.