L'Olímpyc supera a domicili el Marfil B i certifica la permanència a Segona B

L'Olímpyc Floresta ha sumat tres punts importants a la pista del Marfil B

Futbol

Publicat el 11/abr/15 per Joan Garcia

L'Olímpyc Floresta guanya (1-3) a la pista del Marfil Santa Coloma B i certifica la permanència matemàtica al grup 3 de Segona B a falta de tres jornades per acabar la competició. Els de Xaloc Rion fan un partit molt seriós en defensa i aprofiten les ocasions per aconseguir un triomf de prestigi a la pista del segon classificat.

L'Olímpyc Floresta ha demostrat que és un equip que sempre competeix sigui el rival que tingui al seu davant. Aquesta jornada els florestans han confirmat que jugar a la pista del segon classificat no els condicionari i així ha estat amb un triomf valuós. El matx ha començat en contra per als florestans que han rebut un primer gol, però lluny d'enfonsar-se han remuntat amb dos gols de Carles i Edu que tancaven el primer temps.

A la represa, l'Olímpyc ha aguantat l'empenta dels de Santa Coloma i en els darrers minuts Miki establia el tercer gol. L'entrenador de l'equip, Xaloc Rion, destaca la bona temporada dels seus jugadors.

Xaloc Rion

La temporada és molt bona i en les tres jornades que resten volem acabar el més amunt possible.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els florestans sumen 12 punts més que la temporada passada a falta de tres jornades i rebran la propera jornada el Cover Premià que lluita per la permanència.