El Sant Cugat Esport femení visita l'Icomar buscant el sisè triomf consecutiu

Imatge d'un partit del SantCu femení d'aquesta temporada

Futbol

Publicat el 18/abr/15 per Alex Fàbrega

El Sant Cugat Esport visita l'Icomar amb la intenció de mantenir la millor ratxa de la temporada i sumar la sisena victòria consecutiva en la 26a jornada del grup 1 de Primera Catalana, aquest diumenge a dos quarts de cinc de la tarda. Les vermell-i-negres són cinquenes i quan resten cinc jornades per a l'acabament de la lliga aspiren a pujar fins a la quarta plaça.

Les vermell-i-negres són cinquenes a un punt del quart, el Pubilla Cases, i tot i que les de l'Hospitalet tenen un partit menys la dinàmica de les santcugatenques fa que la possibilitat de superar-les sigui real. En els últims cinc partits les de Carles Rubio han encadenat la millor ratxa del curs amb cinc victòries, 14 gols a favor i només tres en contra. Els últims resultats han permès al SantCu passar per davant el Vilafranca, que està tres punts per sota.

El rival d'aquesta setmana, l'Icomar, és 10è amb 21 punts i amb la necessitat de seguir sumant punts per acabar d'assegurar la permanència. En el partit de la primera volta les santcugatenques ja van demostrar ser superiors i es van endur el partit per un clar 5 a 1. El balanç a la lliga del Sant Cugat Esport femení és de 12 victòries, dos empats i vuit derrotes.