El Sant Cugat Esport s'imposa complir també amb el Sant Joan Despí

El SantCu espera mantenir el rendiment de la setmana passada

Futbol

Publicat el 18/abr/15 per Dani Aguilà

El Sant Cugat Esport s'imposa complir en el partit contra l'avantpenúltim, el Sant Joan Despí, després que el cap de setmana passat superés a domicili el líder del grup 3 de Segona Catalana, el Marianao Poblet. Els santcugatencs rebran els del Baix Llobregat diumenge a les dotze del migdia en un matx en què podrien debutar les dues últimes incorporacions de l'equip, Marc Bonamich, que retorna a la disciplina vermell-i-negra, i el davanter Gerard Artigas.

Després de protagonitzar la sorpresa de la jornada vencent el líder, el SantCu ha de mantenir la tensió competitiva per veure's les cares amb l'avantpenúltim, el Sant Joan Despí. Tot plegat per ampliar la distància amb la zona de descens i construir un coixí que els garanteixi certa tranquil·litat quan restin sis partits per al final de curs. El rival ha canviat d'entrenador aquesta setmana per provar de redreçar el rumb i tenir més opcions de sortir de les places calentes de la categoria.

El SantCu intentarà tornar a completar un partit ordenat i sense errors, com ho va fer el cap de setmana passat, i solidificar un triomf que podria tenir nous protagonistes. I és que aquesta setmana el SantCu ha tancat el fitxatge de dos jugadors que poden ser importants de cara a final de temporada. Marc Bonamich torna a l'equip vermell-i-negre procedent del Montcada per oferir creativitat al joc, mentre que la davantera es nodreix amb el perill de Gerard Artigas, que arriba del filial del Albacete i que pot aportar força ofensiva, com reconeix el seu nou entrenador, José Alcaraz.

José Alcaraz

Pot jugar de davanter centre, també a banda, té gol, va bé en el joc aeri i és potent a l'àrea. I té 20 anys.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Carrera per acumulació de targetes i Alexander i Romeva per les seves ja conegudes lesions són baixa. Rubén serà dubte fins a última hora, mentre que Ciurana i Xavi Martín tornen a la convocatòria després d'haver complert els seus respectius període de sanció.