El Futbol Sala Sant Cugat pateix però supera el CFS Molins

Futbol

Publicat el 9/mai/15 per Pedro Miserachs

El Futbol Sala Sant Cugat guanya el CFS Molins (3-2) a la 27a jornada del grup 2 de Tercera. Després d'un primer temps amb poques ocasions i en què els vermell-i-negres han marxat amb un mínim avantatge, en el segon el partit s'ha obert i els santcugatencs han estat més encertats en l'intercanvi de cops, mantenint-se segons a la classificació.

El final del partit s'ha viscut amb molta intensitat, amb un Molins jugant de cinc bona part del segon temps buscant l'empat que no ha arribat. El primer temps ha acabat amb un sol gol d'Enric Sánchez, després d'un primer periode en què cap dels dos equips no ha fet mèrits per anar per endavant.

En el segon, els visitants han empatat ràpid amb un gol de Ramon Correa aprofitant un pèrdua de pilota i una ràpida contra. El matx ha augmentat en intensitat i tots dos equips han tingut ocasions per avançar-se. Ha estat Pau Savé qui ha desnivellat la balança pels vermell-i-negres, passant seguidament a jugar de cinc els visitants. Els locals han sabut aguantar i fins i tots han fet un tercer gol mitjançant Guillem Pros que pràcticament sentenciava el partit. A falta de 30 segons per al final els visitants han fet un segon gol que ha donat emoció als darrers instants, però finalment els tres punts s'han quedat al pav 3 de la Rambla del Celler.

El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Jaime Martínez, destaca l'entrega dels seus jugadors en aquest final de temporada.

Jaime Martínez

Cada partit per a nosaltres és una final. Els jugadors estan fent un gran esforç tant en els entrenaments com en els partits. També estem tenint una gran ajuda del segon equip i del juvenil.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els santcugatencs es queden segons amb 50 punts i la següent setmana visiten el Mare Moles Reus.