El Futbol Sala Sant Cugat cau davant el Sang Culé i s'acomiada de l'ascens

El Futbol Sala Sant Cugat s'ha vist superat pel Sang Culé Cor Català

Futbol

Publicat el 21/mai/15 per Joan Garcia

El Futbol Sala Sant Cugat cau derrotat (5-6) davant el Sang Culé Cor Català en matx avançat a la jornada 29 del grup 2 de Tercera Divisió. Els vermell-i-negres encaixen un 0 a 5 inicial que igualen en el tram final, però els visitants certifiquen el triomf en el darrer minut. L'equip de Jaime Martínez només pot aspirar a la tercera posició quan falta un partit per acabar la competició.

El Futbol Sala Sant Cugat s'ha acomiadat com a local aquesta temporada amb una ajustada derrota davant el Sang Culé en un matx amb dues cares ben diferents. El primer tram de l'enfrontament ha servit perquè els visitants marquessin cinc gols deixant el 0 a 5 gairebé definitiu. Els vermell-i-negres, mermats per les baixes amb només sis jugadors de la primera plantilla, han reaccionat i amb gols d'Enrique Broto, Enric Sánchez, Pau Savé i Marc Casas per partida doble igualaven el partit. El cop dur ha arribat en el darrer minut quan els barcelonins han arribat el gol del triomf.

Després d'aquesta ensopegada, els de Jaime Martínez sumen 48 punts i es queden a un del tercer, el Sant Julià, i a cinc del segon, l'Esplugues, tots dos conjunts amb un partit menys que jugaran aquest cap de setmana. A falta d'una jornada els vermell-i-negres només tenen opcions de ser tercers sempre que perdi el Sant Julià perdi els dos enfrontaments i el Futbol Sala Sant Cugat guanyi a la pista de l'Arrels.