El Juvenil A del Sant Cugat Esport certifica l'esperat ascens a Preferent

Una fotografia de la celebració

Futbol

Publicat el 24/mai/15 per Joan Garcia

El juvenil A del Sant Cugat Esport guanya (5-1) el Terrassa B i certifica l'ascens a Preferent a falta d'una jornada pel final. Els de Julián Marín aconsegueixen així el retorn de l'entitat vermell-i-negra a la categoria, una de les fites més esperades al club.

El Sant Cugat Esport ha sortit decidit a resoldre el partit davant el penúltim classificat i al minut 8 ja guanyava 2 a 0. Primer, un autogol desafortunat dels terrassencs i, després, una gran jugada col·lectiva culminada per Joel López han posat per davant els vermell-i-negres. Però el Terrassa B, que s'hi jugava el descens, ha reaccionat i Adrià Urbano ha forçat un penal que ell mateix ha transformat per retallar distàncies amb el 2 a 1, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

A la represa, Oriol Muriel ha fet el tercer a falta d'un quart d'hora per sentenciar el matx a la sortida d'un córner. Cristian Vinadé, amb un golàs de jugada individual, i Joel López, executant una gran falta directa, han tancat el marcador i han donat el tret de sortida a la festa de celebració del títol.

L'entrenador del juvenil A del SantCu, Julián Marín, ha remarcat al final del partit la importància pel club d'aquest ascens.

Julian Marin

Al club li faltava aquest ascens. S'ha ajuntat un grup de grans jugadors molt compromesos per al club. És moment que ho gaudeixin.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La setmana vinent, els vermell-i-negres tancaran la lliga davant el Jàbac de Terrassa.