El FS Sant Cugat acaba quart en una temporada marcada per les lesions

Una imatge d'aquesta temporada

Futbol

Publicat el 30/mai/15 per Albert Prat

El Futbol Sala Sant Cugat tanca en quarta posició la seva participació al grup 2 de Tercera Divisió després de perdre (5-2) davant l'Arrels. Els de Jaime Martínez, que van començar molt bé i van estar en segona posició durant bona part de la temporada, han acabat pagant les absències de jugadors clau i les lesions.

El Futbol Sala Sant Cugat ha viscut una temporada amb dues cares ben diferenciades. A la primera volta, els vermell-i-negres van sumar 11 victòries, tres empats i una derrota en una trajectòria que el va portar a una sòlida segona posició que els donava opcions al subcampionat, ja que la primera plaça estava en mans de l'intractable Colegio Santo Ángel, que només ha deixat de guanyar dos partits aquesta temporada.

A la segona volta, però, les baixes s'han acumulat i en alguns partits el Futbol Sala Sant Cugat ha arribat a comptar només amb 6 jugadors de camp. Això ha obligat Jaime Martínez a convocar jugadors del planter per poder completar les convocatòries. Això s'ha traduït en una segona volta amb només cinc triomfs, tres empats i sis derrotes. Amb aquesta sequera de punts, els vermell-i-negres han vist com Esplugues i Sant Julià els superaven a la classificació.

El Futbol Sala Sant Cugat tornava a Tercera Divisió després del descens de l'any passat.