'Som Gent Normal' lamenta la data escollida per a les eleccions del FC Barcelona

La precandidatura de Jordi Farré compta amb sis santcugatencs / Font: Som Gent Normal

Futbol

Publicat el 13/jun/15 per Pedro Miserachs

La precandidatura a la presidència del FC Barcelona 'Som Gent Normal', liderada per Jordi Farré i amb la participació de sis santcugatencs, ha manifestat el seu desacord en la data triada per a les eleccions blaugranes, el 18 de juliol. Farré va apuntar durant la presentació del seu programa que la data 'és antidemocràtica', i va assegurar que confia poder aconseguir les signatures necessàries per poder ser candidat i participar a les eleccions.

Jordi Muñoz, Miquel Faus, Jordi Rocafort, Lluisa Rifà, Àlex Víctor i la regidora de CiU, Joana Barbany, són els sis santcugatencs a la precandidatura que lidera Jordi Farré. El precandidat ha explicat els 11 eixos sobre els quals vol treballar, entre els quals hi ha crear una borsa de treball per als socis, reformar l'assemblea perquè sigui compromissari aquell qui ho vulgui, revisar els contractes de patrocini o implantar el vot electrònic per augmentar la participació en els processos electorals i referéndums.

Farré també ha expressat que creu que la seva és l'única que pot aportar aire nou al FC Barcelona, ja que a la resta hi ha persones que han estat vinculades anteriors directives.