Ambició en la presentació dels nous fitxatges del Sant Cugat Esport

Futbol

Publicat el 18/jun/15 per Dani Aguilà

Ambició i altes expectatives en la presentació dels nous jugadors del primer equip del Sant Cugat Esport, que s'ha dut a terme aquest dijous a les instal·lacions de la ZEM Jaume Tubau. La directiva ha donat la benvinguda als fitxatges amb un missatge d'exigència: l'ascens a Primera Catalana pel centenari de l'entitat, que arriba l'any que ve. 12 incorporacions i la promoció de tres juvenils són les novetats del SantCu 2015-16, que seguirà dirigint José Alcaraz.

La política ha estat ditxatges amb present i futur, molts dels quals compten amb poc més de 20 anys. La porteria estarà defensada per Roberto Aguado, que arriba de la Guineueta, i Èric Pascual, que ascendeix del juvenil. La defensa s'ha reforçat amb Marc Capel, que també prové del planter, Víctor Castro i Barragán, del Lloreda, Moyano, del Can Buxeres, i Lluís Bassas, del Premià. Alcaraz ha triat per apuntalar el mig camp Pepe, Pibe i Fabián, de Montcada, Sant Ildefons i Tecnofutbol respectivament, tots tres clubs de Primera Catalana, i comptarà amb Xavi de Juan, del planter.

A la davantera, Javi Ruiz de la Guineueta, Gerard Coronado, del Premià, Marc Pérez, del Singuerlin, i Gerard Grau, del Montcada, aquest darrer més versàtil, és la pólvora incorporada pels vermell-i-negres. Tots ells i alguns dels jugadors que segueixen, com Ivan Carrera, que ha estat proposat com a capità per Alcaraz en la mateixa presentació, han escoltat de paraules de la directiva que l'objectiu és clar: l'ascens a Primera Catalana.

L'entrenador de l'equip, José Alcaraz, destaca l'ambició de l'equip per l'objectiu marcat tot i recordar les dificultats que això comporta.

José Alcaraz

La meva intenció és intentar pujar, ja sabem que en el futbol a vegades planifiques i les coses es torcen, però estic molt content de la plantilla que hem confeccionat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



De la seva banda, el president de l'entitat, Llorenç Santasusagna, ressalta que, per història, el SantCu ha de militar a Primera Catalana.

Llorenç Santasusagna

Sant Cugat, per tradició, per història, pel que representa, ha de ser a Primera Catalana. Que ho aconseguim, bé. Que no, l'any següent.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Durant l'acte també s'ha presentat les noves peces del cos tècnic que ajudaran Alcaraz a dirigir l'equip. L'inici de pretemporada del Sant Cugat Esport 2015-16 serà el 10 d'agost.