Pol Cuairan aporta experiència i qualitat a la porteria de l'Olímpyc Floresta

Pol Cuiran s'ha convertit en el nou porter de l'Olimpyc Floresta / Font: Pol Cuiran

Futbol

Publicat el 15/jul/15 per Joan Garcia

El porter Pol Cuairan, provinent de l'Esplugues, és la darrera incorporació de l'Olímpyc Floresta de futbol sala que tanca la plantilla per a la nova temporada al grup 3 de Segona B. Cuairan diu que ha acceptat l'oferta florestana per la insistència del tècnic Xaloc Rion. El nou fitxatge destaca que aportarà experiència a l'equip i lloa el caràcter competitiu del seu nou conjunt.

L'Olímpyc Floresta 2015-2016 pren forma i ja ha tancat la plantilla on la Penya Deportiva de les Balears i l'Atlético Moncofa valencià són les principals novetats del grup. La resta són conjunts catalans. Els de la Floresta tenen les baixes de Martí Àngel, Xavi Martín i Joan Farner i la possible de Martí Casas.

El club incorpora tres jugadors dels planter, com són Marc Serra, Óscar Feu i Óscar Romero, i dos jugadors de la Garriga, Manuel Rion i Bernat Castell. El darrer reforç és el porter Pol Cuairan amb àmplia experiència a Segona B on ha jugat a Montcada, Mataró, l'Hospitalet i fins i tot a Divisió de Plata a l'Andorra fa algunes temporades. Cuairan destaca el caràcter competitiu del seu nou conjunt.

Pol Cuairan

Les ganes i la insistència del tècnic i alguns companys m'han fet decidir per l'Olímpyc.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els florestans iniciaran la pretemporada el 24 d'agost.