Albert Martín, nou entrenador del Sant Cugat Esport femení

Albert Martín amb un dels equips de base del SantCu / Font: Albert Martín

Futbol

Publicat el 27/jul/15 per Ariadna Blánquez

Albert Martín passa a dirigir el primer equip femení del Sant Cugat Esport per a la temporada 2015-2016 i agafa el relleu de Carles Rubio. El nou tècnic té una àmplia experiència de set anys al club com a entrenador. Martín comença un nou cicle al SantCu amb l'objectiu de poder ascendir a Preferent.

Les jugadores del Sant Cugat Esport tenen un nou entrenador encara que no és un estrany per a elles. Aquest darrer any les santcugatenques van tenir la possibilitat de tenir contacte amb ell perquè Martín ha ajudat en algunes jornades a Carles Rubio en la preparació de les vermell-i-negres. Albert Martín mantindrà la plantilla del SantCu amb només la marxa d'Andrea Vicedo al Pallejà i la incorporació de tres jugadores.

Martín té clar que aquesta temporada vol que les jugadores mantinguin el ritme del darrer any, ja que les santcugatenques van acabar quartes a la taula del grup 1 de Primera Catalana. El nou tècnic agafa el relleu amb il·lusió, motivat i amb ganes d'afrontar el repte de fer un bon treball i aconseguir ascendir de categoria.

Albert Martín

Estic molt motivat i amb ganes d'agafar aquest repte. Ens hem de marcar l'objectiu de pujar de categoria.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les vermell-i-negres iniciaran la pretemporada la darrera setmana d'agost.