El Sant Cugat Esport s'obliga a vèncer el Vilanova per tancar la primera volta colíder

Les santcugatenques volen tornar al capdavant de la taula

Futbol

Publicat el 16/gen/16 per Dani Aguilà

El Sant Cugat Esport femení s'imposa aconseguir la victòria davant el Vilanova per tornar a atrapar al capdavant de la classificació el Fundació Atlètic Vilafranca i tancar la primera volta colíder. Les santcugatenques reben l'Escola Femení Vilanova aquest diumenge a dos quarts de sis de la tarda. Tot pelgat, en el primer partit de l'any per a les vermell-i-negres, que van descansar la primera jornada del 2016.

La trajectòria quasi immaculada del SantCu no li ha permès dominar la categoria, un fet que només s'explica a través d'un rendiment igual: el d'un Fundació Atlètic Vilafranca que, com les santcugatenques, només ha patit una derrota. Aquesta és, però, la jornada en què les vermell-i-negres poden tornar a empatar les penedesenques al capdavant de la classificació, tenint en compte que el Fundació Atlètic descansa.

Per fer-ho, el SantCu haurà de superar un Vilanova en caiguda lliure, que va començar amb força la competició però que ha perdut pistonada i ha signat un empat i tres derrotes en els quatre darrers partits. Un partit que servirà perquè el SantCu tanqui la primera volta de la competició.