El Sant Cugat Esport femení remunta davant el Vilanova i s'emporta el triomf

El SantCu tanca la primera volta líder de la classificació

Futbol

Publicat el 17/gen/16 per Albert Diumenjó

El Sant Cugat Esport femení remunta un gol en contra i s'acaba emportant la victòria davant l'Escola Femení Vilanova (2-1) a la 15a jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Elisabet Romero, amb dues dianes al segon temps, certifica la victòria pel quadre vermell-i-negre. Les d'Albert Martín tanquen la primera volta líders de la classificació empatades a punts amb el Fundació Atlètic Vilafranca.

La visita del Vilanova, a priori un rival de menys nivell que el SantCu, s'ha acabat complicant per a l'equip santcugatenc. Les vermell-i-negres no han sabut definir les ocasions d'un primer temps molt espès, molt poc encertades de cara a porteria. El desencert i les errades defensives han propiciat el gol visitant, de la mà d'Esther Surralles.

Després del descans, el SantCu ha fet un pas endavant i ha començat a combinar i associar-se en detriment d'un Vilanova que començava a acusar el cansament. El gol de l'empat, obra d'Elisabet Romero, ha arribat al minut 52 després d'un contracop elèctric conduït per la golejadora. Les santcugatenques han seguit atacant i, a 10 minuts del final, Elisabet Romero ha enviat de nou la pilota al fons de la xarxa després d'un refús.

El tècnic santcugatenc, Albert Martín, destaca la baixada de rendiment de l'equip però confia a recuperar la motivació de cara a l'ascens.

Albert Martín

Cada cop ens costa més guanyar. Hem de recuperar la motivació de cara a l'ascens.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les vermell-i-negres inicien la segona volta a casa davant l'Hospitalet Atlètic, el vuitè classificat.