Santasusagna (SantCu): 'Si fos per satisfacció, estaria tota la vida presidint el club, però això no pot ser'

Els punts de l'ordre del dia s'han aprovat per unanimitat

Futbol

Publicat el 29/gen/16 per Dani Aguilà

El president del Sant Cugat Esport, Llorenç Santasusagna, assegura que si fos per la seva 'satisfacció' estaria 'tota la vida presidint el club', tot i que alhora recorda que les directives 's'han de renovar en el seu moment correctament'. El dirigent de l'entitat ho ha dit després de l'última assemblea del seu mandat, que s'ha dut a terme aquest divendres a la Casa de Cultura. Santasusagna ha apuntat que abans que acabi la temporada hi haurà eleccions.

El president del SantCu ha afrontat la darrera de les sis assemblees que ha presidit en les temporades d'aquest mandat, on ha assegurat que la decisió que prengui serà consensuada abans amb la seva junta directiva. Ara bé, Santasusagna ha recordat que per 'satisfacció, ganes, voluntat, feina fer i sentiment' no el guanya ningú.

Llorenç Santasuagna

Si fos per satisfacció estaria tota la vida, però això no pot ser. Però per ganes, voluntat, per feina a fer i sentiment no em guanya ningú.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La data de les eleccions està encara per tancar, però el president ha dit que serà abans d'estiu. A més, Santasusagna ha assegurat que no té cap inidici que hi hagi una opció que no sigui continuïsta. Més enllà del relleu a la presidència, l'assemblea ha aprovat el pressupost del curs actual, xifrat en 265.946 euros, i el tancament de l'anterior, amb unes despeses de 247.532 euros.

Més enllà de l'explicació de l'estat del club a nivell esportiu, financer i social, s'ha anunciat la creació d'un carnet de soci amb el qual es gaudiran de descomptes amb un comerç que l'entitat encara no ha volgut revelar. A més, un tant per cent de les compres dels socis anirà destinat al club en forma de patrocini.