El Sant Cugat Esport B s'endú el derbi davant el Mira-sol i segueix amb pas ferm cap a l'ascens

Futbol

Publicat el 20/feb/16 per Albert Diumenjó

El Sant Cugat Esport B femení s'emporta el derbi davant el Mira-sol Baco (3-0) a la 17a jornada del grup 2 de Segona Catalana de futbol. L'equip de Simón Basanta ha dominat el partit de principi a fi en detriment d'un Mira-sol combatiu però poc resolutiu. Les vermell-i-negres posen terra per mig i fan un pas més cap a l'ascens.

El derbi entre el SantCu B i el Mira-sol, primer i segon classificats, s'augurava molt intens i disputat i no ha deixat ningú indiferent. Les santcugatenques han començat dominant des de l'inici del matx, i han arribat amb perill en els primers compassos de partit. El SantCu ho anava avisant i al minut 11Berta Batllori ha marcat el primer per a les locals. El gol ha estat una gerra d'aigua freda per al Mira-sol, que ha vist impotent com s'acabava el primer temps sense generar massa perill a la porteria vermell-i-negra.

A la represa, la tònica ha estat similar, amb un Mira-sol expectant davant les escomeses del conjunt local, que ha fet el segon de la mà de Clara Masana al minut 47 de partit. El SantCu ha seguit dominant el partit, trenant bones combinacions i associant-se amb mèrit. La cirereta del pastís l'ha posat Judith Moreno al minut 85, quan ha enviat al fons de la xarxa el definitiu 3 a 0 i ha tancat un partit rodó del Sant Cugat Esport B.

La setmana vinent el Mira-sol Baco rep el Martorell i el Sant Cugat Esport B el Vilomara, quart i novè classificats respectivament.