El Junior suma la tercera derrota consecutiva i es complica la promoció d'ascens

Abu Rafiu ha pogut marcar de nou

Futbol

Publicat el 1/mai/16 per Pedro Miserachs

El Junior perd (2-1) davant el CF Begues a la jornada 30 del grup 3 de Segona Catalana de futbol i s'allunya de la plaça de promoció d'ascens. Els de Hans Schönhöfer s'han vist sorpresos per dos gols en els cinc primers minuts de cada part i només han pogut retallar distàncies amb un gol d'Abu Rafiu al minut 93.

Els locals, que lluiten per no baixar a Tercera Catalana, s'han avançat al minut cinc amb un gol d'Eugenio amb el qual s'ha arribat al descans. En el segon temps, el partit ha seguit el mateix guió, amb un gol de Joan Vázquez al 49, que posava terra per mig i ha fet més complicada la remuntada per als blau-i-negres. Els santcugatencs només han pogut retallar distàncies amb un gol d'Abu Rafiu al 93, quan el Junior jugava amb un home menys per expulsió de Sergi Aragó.

Amb la derrota els santcugatencs es queden quarts a la classificació amb 49 punts, després d'haver sumat un dels darrers 12 punts.