El Junior supera el Vallirana al minut 93 i allarga el somni de l'ascens

Futbol

Publicat el 7/mai/16 per Joan Garcia

Un gol de Jan Guix al minut 93 ha servit perquè el Junior guanyi (1-0) el Vallirana a l'avantpenúltima jornada del grup 3 de la Segona Catalana de futbol. El Junior continua quart, però a únicament tres punts de la plaça de promoció d'ascens a Primera Catalana.

El Junior ha patit molt per derrotar el Vallirana, penúltim classificat del grup. Els blau-i-negres han hagut de sobreposar-se després que els visitants fallessin un penal. El Vallirana ha tingut les millors ocasions de gol, però ha topat amb el pal. Amb empat a 0 s'ha arribat a la mitja part.

A la represa, el Junior ha patit un cop dur després de l'expulsió de Sergio Romero a 15 minuts per al final. Tot i aquesta inferioritat numèrica, el Junior ha sumat els tres punts després d'un bon cop de cap de Jan Guix. Els blau-i-negres són quarts, a tres punts de la promoció d'ascens que ocupa el Sant Joan Despí, proper rival del Junior.