El Junior tanca la temporada amb derrota i acaba la lliga en sisena posició

Futbol

Publicat el 29/mai/16 per Pedro Miserachs

El Junior perd (2-0) en la visita a l'Olímpic Can Fatjó i tanca la temporada al grup 3 de la Segona Catalana de futbol amb una derrota amb un partit sense res en joc. Ha estat un matx sense gaire ocasions de gol que s'ha decidit en el segon temps amb gols d'Albert Sánchez i Rui Gama de penal.

La falta de transcendència ha donat lloc a un partit jugat sense intensitat per totes dues bandes. El primer temps s'ha tancat amb empat a zero després d'una primera part en què tots dos equips han gaudit d'alguna ocasió per inaugurar el marcador.

En el segon temps, la proposta ha estat semblant però en aquest cas hi ha hagut més encert de cara a porteria. Albert Sánchez ha inaugurat el marcador amb un xut fora de l'àrea al qual no ha pogut arribar Quim. Minuts després, els rubinencs han fet el segon de penal mitjançant Rui Gama per sentenciar el matx i deixar els tres punts a Rubí.

El tècnic del Junior FC, Hans Schönhöfer, valora la temporada de l'equip com positiva després d'haver estat lluitant per l'ascens fins l'avantpenúltima jornada de competició.

Hans Schönhöfer

Crec que hem fet una gran temporada amb el que teniem, però les baixes al final de temporada ens han fet perdre solidesa.

El Junior tanca la temporada en sisena posició amb 55 punts en el grup 3 de Segona Catalana.