El Sant Cugat Esport jugarà al grup 1 de Primera Catalana

Imatge d'un partit del SantCu d'aquesta temporada

Futbol

Publicat el 18/jun/16 per Alex Fàbrega

El Sant Cugat Esport queda enquadrat en el grup 1 de Primera Catalana de futbol per a la nova temporada. Els vermell-i-negres tindran com a rivals més forts el Granollers i el Masnou, descendits de Tercera Divisió, tot i que els del Vallès Oriental se salvaran si el Gavà aconsegueix l'ascens a Segona Divisió B. En aquest cas, la plaça en el grup 1 seria per al Girona B.

Els homes de Jose Alcaraz ja coneixen la majoria dels rivals que tindran al grup 1 de Primera Catalana, que són l'Andorra, l'Avià, el Farners, la Fundació Privada Hermes, l'Horta, el Llagostera B, el Lloret, el Manresa, el Martinenc, el Masnou, el Mollet, el Ripollet, el San Juan de Montcada, el Sants, el Tona i el Vic. L'última de les places serà per al Granollers o el Girona B depenent de si el Gavà assoleix l'ascens a Segona Divisió B.

Els equips més forts, en principi, serien el Granollers i el Masnou, vinguts de Tercera Divisió, i l'Horta i el Martinenc, que van lluitar per pujar de categoria. D'altra banda els equips que han pujat de Segona Catalana com el Sant Cugat Esport són el Llagostera B, el San Juan de Montcada i el Ripollet.

El SantCu encara ha de conèixer el calendari de la competició.