Titanes revalida el títol de campió de la Marató de futbol sala de l'Olímpyc Floresta

D'esquera a dreta, Ignacio, Martí, Pol, Adri, Richi, a dalt, Òscar, Pau, Marc i Àlex, a baix, amb la copa.

Futbol

Publicat el 9/jul/16 per Pedro Miserachs

Titanes, equip format majoritàriament per jugadors i exjugadors del Futbol Sala Sant Cugat, s'ha proclamat campió de la Marató de futbol sala de l'Olímpyc Floresta després de derrotar en els penals (5-4) a Casa Tere. Un partit molt igualat en què els campions han arribat a guanyar per 3 a 0, però que han vist com el Casa Tere els empatava (3-3) en el temps reglamentari per acabar-se decidint des del punt de penal.

La competició s'ha disputat des de divendres i han participat un total de 12 equips, amb un nivell molt alt de joc. Durant dissabte s'ha disputat les eliminatòries i a les semifinals Titanes han guanyat (5-3) als Pink Panthers, mentre que 'Casa Tere' s'ha desfet (6-3) de Jabatus Trempats.

El president de l'Olímpyc Floresta, Ángel Ruiz, destaca l'alt nivell del torneig, amb jugadors de molta qualitat.

Angel Ruiz

Hi ha un gran nivell de futbol sala, amb molta qualitat i molt nivell. Jugadors de categories molt altes, fins i tot Divisió d'Honor.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els altres vuit equips participants han estat Minabo de Kiev, Rayo Vayacaño, Juve, República Floresta, Mirasol Suzuki, Champion, Clásicos del FIFA i Pranarom Arolmagic.