El SantCu tancarà el centenari amb la presentació dels equips dissabte de la setmana vinent

El SantCu tanca el centenari amb un dia ple d'activitats

Futbol

Publicat el 12/set/16 per Joan Garcia

El Sant Cugat Esport tancarà el centenari del club dissabte de la setmana vinent amb la presentació dels 40 equips de l'entitat. El club també organitza per a aquell dia una matinal amb una gimcana a càrrec de Dinamiks, un dinar popular amb més de 1.000 assistents i un partit de futbol de veterans del SantCu i el Rubí.

La matinal començarà a les onze del matí amb la presentació dels equips on més de 600 jugadors i jugadores desfilaran per la gespa de la ZEM Jaume Tubau. Mitja hora més tard, Dinamiks organitzarà una gimcana per a tots els jugadors i jugadores. A les dues, hi haurà el dinar popular al carrer de Ventura Gassol amb una previsió de més de 1.000 assistents. Els parlaments, a dos quarts de quatre de la tarda, i el partit entre veterans del SantCu i el Rubí a les quatre tancaran l'acte.

El president del SantCu, Llorenç Santasusagna, destaca que s'ha fet un acte amb moltes activitats perquè tothom pugui participar-hi.

Llorenç Santasusagna

Calia fer una festa per tancar el centenari i amb activitats per a totes les edats

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El matx entre el primer equip masculí i el Manresa a les sis de la tarda corresponent a la quarta jornada de Primera Catalana i l'enfrontament entre el SantCu femení B i la Planada, de segona jornada del grup 2 de Primera Catalana, tancaran la jornada.

El president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, el secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, i l'alcaldessa, Mercè Conesa, assistiran a l'acte.