Eloi Rovira anuncia la voluntat d'ampliar i millorar les instal·lacions a la ZEM de Mira-sol

Futbol

Publicat el 7/oct/16 per Dani Aguilà

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, ha anunciat a la presentació dels equips del Mira-sol Baco que l'Ajuntament té la voluntat d'ampliar aviat els serveis de la Zona Esportiva Municipal de Mira-sol i satisfer així les reclamacions del club verd-i-negre. És una demanda que reclama un nou vestidor, tenint en compte que l'objectiu és fer créixer la branca femenina de l'entitat, la creació d'un espai per atendre les tasques administratives i millores en el bar del camp.

Després de la creació d'un sènior femení, l'objectiu del Mira-sol Baco passa per incorporar una estructura de planter en la branca femenina, amb la creació d'un cadet-juvenil. Malgrat que finalment no s'ha pogut dur a terme aquest curs, el club ha reiterat la necessitat d'ampliar la zona de vestidors i fer millores en determinats aspectes de les instal·lacions municipals. És un reclam que l'Ajuntament té la intenció de satisfer, segons ha assegurat el regidor d'Esports, Eloi Rovira, durant els parlaments.

Rovira ha descrit en quines àrees hi haurà aquestes millores, de les quals, diu, s'ha d'acabar de concretar la manera d'aplicar-les.

Eloi Rovira

Volem ampliar alguns espais. Estem acabant de concretar la forma, i esperem que així puguin disposar de més espais per atenció a les famílies i emmagatzematge.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'anunci ha estat en la presentació dels 23 equips que formen el Mira-sol Baco, des de prebenjamí fins a veterans. El club ha posat l'èmfasi durant aquesta posada en escena de la temporada de la seva vessant solidària, i ha recordat la seva participació al Campus Sant Cugat Índia amb la presència del seu director, Jaume Garcia, i tres dels participants de l'entitat al campus. A més, ha fet entrega d'una samarreta del club a Ferran Margarit, representant de la Fundación Vicente Ferrer. L'entitat mirasolenca ha assegurat que hi tornarà l'any que ve.