Al SantCu se li escapa la victòria al camp de l'Avià en els darrers minuts i acaba empatant

Avià i Sant Cugat Esport han empatat en un partit boig en els últims 10 minuts / Font: Avià

Futbol

Publicat el 15/oct/16 per Joan Garcia

El Sant Cugat Esport empata (2-2) al camp de l'Avià en el matx corresponent a la jornada 7 del grup 1 de la Primera Catalana de futbol. Els de José Alcaraz han remuntat el gol inicial dels locals en els últims 10 minuts de partit, però l'Avià ha empatat en el darrer minut de joc. Tots dos equips continuen a la part baixa de la taula, però tenen un partit menys que han de jugar davant l'Andorra.

El SantCu i l'Avià han empatat un partit que ha tingut un final boig en els últims 10 minuts. El primer temps ha finalitzat amb l'empat a zero inicial, però el segon temps ha començat amb força amb el gol de Max Morell per als locals. El darrer quart d'hora ha estat decisiu per al transcurs del matx. El SantCu ha remuntat amb gols de Ramon Fernández i Rubén Benítez al minut 85. Els locals no s'han donat per vençuts i a la sortida d'un córner han signat l'empat definitiu al 89.

L'entrenador del Sant Cugat Esport, José Alcaraz, fa un balanç positiu dels resultats aconseguits fins ara i espera que l'equip es faci fort a casa.

José Alcaraz

L'equip ha tingut bona actitud després de dues jornades sense competir i la derrota al camp del Ripollet. Hem tingut un inici de calendari complicat però intentarem guanyar els punts de casa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El SantCu suma sis punts i la setmana que ve rebrà la visita del Girona B, conjunt de la zona mitja de la taula.