El Sant Cugat Esport es posa a prova al camp del Lloret

El santcugatencs passen per un bon moment

Futbol

Publicat el 28/oct/16 per Pedro Miserachs

El Sant Cugat Esport FC té una complicada visita al camp del CF Lloret aquest dissabte a les cinc de la tarda. El partit, corresponent a la novena jornada del grup 1 de Primera Catalana, ha de confirmar el bon moment dels santcugatencs contra un rival de la part alta de la classificació, que és quart amb 14 punts.

Els vermell-i-negres arriben amb moral després de la victòria (3-0) davant el Girona B el cap de setmana passat en un triomf que era necessari per als de José Alcaraz per la contundència i la superioritat mostrada sobre el rival. Fins el moment el SantCu ha sumat dues victòries, tres empats i dues derrotes, i està situat a la mitja taula, tot i haver disputat un partit menys.

El CF Lloret, malgrat empatar la setmana passada, ha anat escalant posicions a la classificació i es mostra com un dels conjunts més en forma de la categoria. El tècnic del Sant Cugat Esport, José Alcaraz, afirma que el proper gran objectiu és aconseguir el triomf com a visitants.

José Alcaraz

Arribem al partit després d'haver aconseguit un bon resultat a casa, que era necessari. Ara el que volem és sumar els tres punts com a visitants, que ens està costant.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els santcugatencs tenen la baixa de Lluís per sanció i de Didi per lesió.