Polidano (extècnic de l'Espanyol femení): 'Estic convençut que podríem haver redreçat la situació'

Toni Polidano, el ja exentranador de l'Espanyol

Futbol

Publicat el 10/nov/16 per Dani Aguilà

El mirasolenc Antonio Polidano, entrenador de futbol de l'Espanyol femení destituït aquest dimarts, es mostra convençut en una entrevista a Cugat.cat que podria haver redreçat la situació de l'equip blanc-i-blau després d'un inici de curs en què només havia sumat dos punts en les nou primeres jornades. Tot i això, Polidano assegura estar agraït pel tracte rebut, i desitja sort a l'equip que dirigia des de la temporada passada.

Escolta-ho

Les frases destacades de l'entrevista

'Estic intentant adaptar-me a la nova situació. Quan estàs en una competició tan exigent, tots els dies estàs preparant coses, intentant contribuir al projecte'.

'Els resultats fins ara no s'han assolit, tot i que el calendari ha estat dur en el tram inicial de la competició. En els nou primers partits ens hem enfrontat contra els sis equips que crec que estaran a dalt'.

'No sé si és precipitada, però sóc un home de futbol. Sé el que passa quan les dinàmiques no són positives. S'ha de buscar un revulsiu i el més fàcil és mirar a la banqueta'.

'L'últim partit que he dirigit el mereixíem guanyar de totes totes, ha estat el millor partit amb diferència. A mi m'ha fet sospitar que l'equip ja estava reaccionant'.

'Estic convençut que podríem haver redreçat la situació. Si no, hauria presentat la dimissió'.

'La relació amb l'Espanyol acaba de manera molt cordial, i estic convençut que amb molta gent del club la relació seguirà. Estic agraït pel tracte rebut, els hi desitjo molta sort'.

'Tinc ganes de treballar. Començaré a buscar alguna opció que pugui desenvolupar i que sigui motivadora per a mi'.