La Guinardera acollirà el Campus Technigoal de futbol durant les vacances escolars de Nadal

Sergi Valiente serà un dels entrenadors del Campus / Font: Technigoal.es

Futbol

Publicat el 6/des/16 per Oriol Petit

El Campus Technigoal se celebrarà entre el 27 de desembre i el 4 de gener a la ZEM de La Guinardera. Es tracta d'un campus de tecnificació adreçat a nois i noies de 6 a 13 anys, amb activitats des de les nou del matí fins les dues de la tarda. Vuit entrenadors, un dels quals porter, i un coordinador tècnic, tenen l'objectiu de formar els nens i nenes com si fossin jugadors professionals. El preu de la inscripció són 160 euros, tot i que és possible apuntar-se només al primer torn, al desembre, o al segon, al gener.

La Zona Esportiva Municipal de La Guinardera acollirà per primera vegada el Campus Technigoal de futbol, en què poden participar nois i noies d'entre 6 i 13 anys. Durant set dies, els participants faran cinc hores d'entrenaments de tecnificació i altres activitats lúdiques i rebran un esmorzar a base de fruita i sucs a mig matí, dinàmica que busca promoure els hàbits saludables en l'alimentació. El preu del Campus també inclou un equipament Nike per a tots els participants i la possibilitat de recepció anticipada gratuïta a les vuit del matí.

Pel que fa als tècnics a càrrec de la formació, destaca la presència de tres entrenadors del Junior: Albert Cortés, entrenador del benjamí A i del cadet B, James Jover, entrenador de l'infantil A i Ian Mosquera, entrenador de porters dels alevins que ja va participar al Campus d'estiu d'Andrés Iniesta. També forma part del cos tècnic Víctor Torras, entrenador de l'infantil del Mira-Sol Baco i Juliana Garcia, entrenadora del CF Damm i exjugadora del Barça i l'Espanyol. Un dels tècnics, Jan Expósito, és també fisioterapeuta esportiu.