Al Junior se li escapa el triomf al camp del Montserrat al minut 94

El Junior ha empatat al camp del Montserrat

Futbol

Publicat el 14/gen/17 per Joan Garcia

El Junior ha empatat (1-1) al camp del Montserrat Igualada a la jornada 17 del grup 3 de Segona Catalana. Els santcugatencs s'han avançat al minut 65 a través de Gerard Rubio, però els locals han empatat al minut 94 a la sortida d'un córner. Els blau-i-negres tanquen la primera volta a la part alta de la taula.

El Junior ha dominat el partit i ha gaudit d'ocasions molt clares per desnivellar el matx. La falta d'encert de cara a porteria ha penalitzat l'equip santcugatenc en excés. Els blau-i-negres han estavellat dues pilotes al pal i s'han vist incapaços de superar el porter del Montserrat fins a la segona meitat, quan Gerard Rubio ha marcat el 0 a 1 al minut 65.

Els santcugatencs han seguit amb el domini del joc i, quan semblava que el partit finalitzaria amb el triomf santcugatenc, Daniel Muñoz ha establert l'empat en el temps afegit en un córner. L'entrenador del Junior, Hans Schönhofer, es mostra dolgut pel resultat final.

Hans Schonhofer

Estic molt decebut pel resultat final i per la falta d'encert de cara a porteria.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

El Junior inicia la segona volta de campionat diumenge de la setmana que ve al camp del Sant Joan Despí.