Pol Calvet: 'Ara mateix, prioritzo l'experiència als Estats Units a jugar a Primera Divisió'

Calvet, el dia de la seva presentació amb el Llagostera / Font: UE Llagostera

Futbol

Publicat el 2/feb/17 per Dani Aguilà

El futbolista santcugatenc Pol Calvet reconeix en declaracions a Cugat.cat que a hores d'ara prioritza l'experiència als Estats Units a arribar a un equip de Primera Divisió. Calvet assegura que la intenció és competir al futbol universitari nord-americà, a l'equip del centre on acabi els seus estudis, i optar a entrar al draft per jugar a la Major League Soccer, la màxima competició estatunidenca de futbol.

Format al planter del FC Barcelona, on va passar dues vegades pel quiròfan per uns problemes als isquiotibials, i després d'haver jugat al filial del Deportivo de la Corunya, Calvet va fitxar pel Llagostera a principis d'aquesta temporada. El santcugatenc ha jugat només en quatre partits i ha pres la decisió d'emprendre un nou repte als Estats Units.

Ara bé, el jugador assegura que 'les circumstàncies' que ha viscut l'han fet meditar i prendre la decisió que, a mitjà i llarg termini, és més profitós per a ell prioritzar una experiència a una universitat nord-americana a treballar per arribar a un equip de Primera Divisió.

Pol Calvet

Prioritzo l'altra faceta que no la d'intentar jugar a Primera Divisió. Crec que és el que em pot aportar més.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El jugador acabarà les assignatures pendents i s'entrenarà de manera individual. A principis de les vacances d'estiu marxarà al Estats Units on cursarà l'últim any dels estudis universitaris i jugarà a l'equip del centre. En aquest sentit, Calvet reconeix que si tria un camí per seguir creixent en el món del futbol serà arran de fer un bon paper a la lliga universitària i poder entrar al draft per ser a la Major League Soccer.

Pol Calvet

Si tingués l'oportunitat i em veiés amb ganes d'anar a la MLS, ho veuria amb bons ulls. Si no, tindria uns estudis acabats a Amèrica.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El Llagostera ha agraït en el comunicat els serveris prestats pel santcugatenc al club.