Laia Muñoz es trenca el lligament encreuat i es perdrà el que queda de temporada

La jugadora del Barça estarà com a mínim set mesos de baixa / Font: Laia Muñoz

Futbol

Publicat el 18/feb/17 per Oriol Petit

La santcugatenca Laia Muñoz, jugadora del Barça femení B, ha patit una greu lesió de genoll que l'allunyarà dels terrenys de joc com a mínim set mesos. La davantera es va trencar el lligament encreuat anterior de la cama esquerra en una acció fortuïta al tram final del partit de la setmana passada contra el Pallejà, just després d'anotar el cinquè gol que tancava la golejada del Barça (5-2). Les proves han confirmat que Muñoz també té una fissura al menisc que podria allargar el temps de recuperació, tot i que no es podrà concretar la gravetat del trencament fins que no l'operin.

Laia Muñoz serà operada en els propers dies i després començarà el procés de recuperació. La jugadora, una habitual a les convocatòries de les seleccions sub 18 catalana i espanyola, ha agraït les diverses mostres de suport rebudes a través de les xarxes socials i confia que el seu equip acabarà bé una temporada en què està lluitant pel liderat de la segona divisió. Muñoz explica com va viure el moment de la lesió.

Laia Muñoz

Vaig sentir un 'crac' al genoll i vaig caure al terra. Em feia molt de mal, ho veia cru des del primer moment.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La futbolista va patir recentment una lesió al tendó rotulià de la mateixa cama, però ja estava recuperada i el trencament actual no hi té res a veure.