Oportunitat per distanciar-se del descens

Futbol

Publicat el 27/abr/07 per Laia Tudel

Un Sant Cugat Esport en forma rep l'Escala. Els santcugatencs segueixen la seva lluita per mantenir-se a la Regional Preferent de futbol. L'Escala és un rival directe ja que només té un punt menys que els de Jordi Muñoz.

Ratxa positiva, embranzida o fins i tot sort. La situació que està vivint l'equip de futbol del Sant Cugat Esport es pot definir de moltes maneres, però la realitat és que ara mateix l'equip és lluny de donar la imatge que els havia situat a la zona de descens. El proper rival és, a priori, propici per continuar sumant victòries. Arriba a Sant Cugat l'Escala, un dels conjunts que estan per sota dels vermell-i-negres. A l'anada, els vermell-i-negres es van imposar per 1 a 2. El jugador Gerard Gallejones explica quins són els punts forts del rival.


Gerard Gallejones

L'Escala és un equip que juga sortint des del darrera. Ells s'han reforçat molt en comparació amb la primera volta

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Els de Jordi Muñoz arriben a la cita onzens amb 35 punts i, el que és més important, amb una confiança en el seu joc molt recuperada. Una confiança que segur necessitaran per tirar el partit endavant. Sens dubte, una excel·lent oportunitat de seguir sumant punts amb un rival que es troba en una situació més complicada que els locals. Una victòria davant l'Escala, tretzè amb 32 punts i a només un del grup de conjunts que ocupen la zona de descens, donaria un coixí molt important als de Jordi Muñoz. Per això, Gallejones defineix aquest matx com el més important de la temporada.


Gerard Gallejones

És el partit més important ja que els deixaria a sis punts de nosaltres. Un rival menys

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El partit, diumenge a les 12 a la Zona Esportiva Municipal Jaume Tubau.