El SantCu veu com el Sants li remunta un 0 a 3 i es queda a tres punt del descens

El SantCu ha sumat la segona derrota consecutiva al camp del Sants

Futbol

Publicat el 23/abr/17 per Joan Garcia

El Sant Cugat Esport cau derrotat (4-3) al camp del Sants després de desaprofitar un 0 a 3 a favor i queda a només tres punts del descens quan falten cinc jornades per acabar la lliga al grup 1 de Primera Catalana de futbol. Els vermell-i-negres jugaran diumenge de la setmana que ve al camp del Tona, rival directe en la lluita per la permanència.

El SantCu ha perdut una oportunitat d'or per fer un pas de gegant de cara a la permanència. Els vermell-i-negres han marcat tres gols en els primers 25 minuts del matx a través de Florient, Victor Castro i un gol en pròpia porteria dels barcelonins. Els locals no s'han donat per vençuts i Luis Gaudioso ha situat l'un a tres de penal abans d'arribar al descans.

A la represa, un gol de Sergio Navarro i un doblet d'Aleix Lage han capgirat el marcador per a un Sants que suma tres punts importants en la pugna per assolir el lideratge de la categoria. Els vermell-i-negres són tretzens amb 32 punts, a només tres de la zona de descens.