El Junior rescata un empat davant la UD Gornal tot i jugar els últims vint minuts amb un home menys

Futbol

Publicat el 13/mai/17 per Oriol Petit

El Junior de futbol empata (1-1) amb la UD Gornal, que lluita per evitar el descens, tot i jugar amb 10 els últims 20 minuts per l'expulsió de Xavier Soler. Els santcugatencs han rescatat un punt gràcies al gol de Marc Crespo al minut 84, en un partit espès i sense gaire joc elaborat per part de cap dels dos bàndols. Quan només falten dues jornades pel final de lliga al grup 3 de segona catalana el Junior és setè amb 46 punts, però acumula quatre partits sense guanyar.

El partit no ha tingut un dominador clar i cap dels dos equips no ha generat pràcticament ocasions clares de gol. A la mitja hora de joc, els locals s'han trobat amb un gol en contra en una jugada aïllada que ha tingut la col·laboració desafortunada del porter Fernando.

El Junior no ha aconseguit reaccionar ni abans ni després del descans i ha vist com el matx se li posava encara més coll amunt al minut 70 amb l'expulsió de Xavier Soler, que ha vist la vermella directa per una entrada dura a destemps.

El joc ha seguit travat, però el matx s'ha obert i el Junior ha trobat la verticalitat sense concedir perill al darrere tot i jugar amb un home menys. A poc més de cinc minuts per al final ha arribat el gol de l'empat en un córner que Marc Crespo ha rematat al fons de la xarxa.

El tècnic del Junior, Hans Schönhöfer, valora com ha afectat l'expulsió al joc de l'equip.