El Mira-sol Baco tanca la 15a edició del seu torneig de futbol 7 amb victòria en set dels 12 triangulars

Futbol

Publicat el 10/jun/17 per Oriol Petit

El CFU Mira-sol Baco ha tancat aquest dissabte la 15a edició del seu torneig de futbol 7 amb una nova jornada d'èxit esportiu en totes les categories. Després que el club verd-i-negre dominés la jornada disputada la setmana passada, els equips del Mira-sol també han fet molt bon paper en la competició d'aquest cap de setmana: l'aleví E, el benjamí C i el prebenjamí C s'han proclamat campions. En total, aquest 3r Memorial Eufrasio Montiel ha tingut la participació d'onze clubs i uns 400 nens i nenes.

El Molletense i el CP Sarrià han estat els guanyadors dels altres dos triangulars alevins jugats aquest dissabte, i l'Escola de Futbol Sabadell s'ha imposat en el segon quadre benjamí. L'Espanyol, el Viladecavalls, el CN Terrassa han completat el torneig.

El coordinador esportiu del Mira-sol, 'Cudi', ha reafirmat l'aposta social i formativa del club, i ha explicat que volen potenciar el futbol femení.

'Cudi'

Ens agradaria posar-nos seriosos amb el tema del femení. Tenim consolidat el primer equip però li volem donar continuïtat i fer equips base perquè les nenes no hagin de marxar després d'infantil.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Dissabte que ve, el Mira-sol celebrarà el Dia del Soci amb una botifarrada i activitats per a tota la família.