El SantCu masculí necessita retrobar-se amb el gol a casa per superar La Jonquera aquest dissabte

El SantCu encdena tres partits sense guanyar

Futbol

Publicat el 23/nov/17 per Oriol Petit

El masculí del Sant Cugat Futbol Club rep aquest dissabte a les sis de la tarda la UE La Jonquera amb la necessitat de recuperar l'efectivitat golejadora per sumar la victòria després de tres jornades sense guanyar que l'han condemnat a l'avantpenúltima posició del grup 1 de Primera Catalana. El SantCu es troba en una mala dinàmica de resultats i només ha marcat un gol en els últims tres compromisos. En canvi els de La Jonquera travessen la millor ratxa del curs i sumen cinc jornades invictes.

El masculí del SantCu no ha començat bé la temporada i a la jornada 12 es troba en posicions de descens. La falta de gol està sent un dels punts negatius del curs, així com la manca de solidesa com a local a la Jaume Tubau. Després de perdre la setmana passada davant la Montañesa, els de Lluís Macià afronten el segon partit seguit a casa amb l'objectiu de donar per fi una alegria a l'afició santcugatenca.

El tècnic treu ferro a les últimes derrotes i espera que els davanters de l'equip recuperin l'olfacte golejador.

Lluís Macià

Han vingut dues derrotes consecutives amb rivals que baixen de Tercera Divisió i en partits igualats. La falta d'efectivitat es paga i els davanters viuen de ratxes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La Jonquera ocupa la novena posició de la taula amb 18 punts i arriba a Sant Cugat en el seu millor moment de forma: ha sumat 11 dels últims 15 punts, tot i que les tres victòries han estat per la mínima.