El Junior desaprofita dos cops l'avantatge al marcador i no passa de l'empat al camp del cuer, la Gornal

Els santcugatencs no han pogut donar continuïtat al triomf de la setmana passada

Futbol

Publicat el 2/des/17 per Oriol Petit

El Junior no ha passat de l'empat (2-2) aquest dissabte al camp de la UD Gornal, un conjunt que portava sis partits seguits perdent i que ha canviat d'entrenador just abans d'aquest matx. Els santcugatencs han desaprofitat dues vegades l'avantatge al marcador que han donat els gols de Bartu i Meito Kada i han vist com els de l'Hospitalet aconseguien la igualada final al minut 81. El Junior no pot donar continuïtat al triomf de la setmana passada i es manté a la tretzena posició del grup 3 de Segona Catalana amb 16 punts.

L'efecte d'Agustí Duran com a nou tècnic de la Gornal s'ha notat, i el conjunt local ha plantat cara als santcugatencs, que s'han avançat poc abans del descans mitjançant David Bartumeus. A la represa, Carlos Gutiérrez ha igualat el marcador per als locals, però just després, Meito Kada tornava a posar per davant el Junior amb l'1-2.

Encara amb més de mitja hora de joc per disputar-se, els santcugatencs no ha estat capaç de tancar el partit i la Gornal s'ha anat creient les seves opcions fins que, a deu minuts pel final, Cristóbal Atienza ha fet un autèntic golàs de volea per situar l'empat definitiu al marcador.

El tècnic del Junior, Hans Schönhöfer, lamenta les baixes i la manca de profunditat de la plantilla i espera incorporar més efectius aprofitant l'aturada nadalenca.

Hans Schönhöfer

Comptàvem amb sumar aquests punts al camp del cuer, era una bona oportunitat. Intentem recuperar gent i incorporar algú perquè anem molt justets de plantilla i quan tens gent important lesionada es nota.

La setmana que ve, els blau-i-negres reben el Prat B, un rival directe per allunyar-se de la zona baixa.