Les errades individuals i la falta de gol condemnen un Sant Cugat FC que ja fa set jornades que no guanya

Futbol

Publicat el 14/gen/18 per Albert Diumenjó

El femení del Sant Cugat FC perd a casa (1-2) davant l'AEM en l'últim partit de la primera volta del grup 1 de Preferent de futbol. Dues errades en fase de creació de la portera Norma Méndez han regalat el triomf a un AEM que ha estat inferior a les de Polidano. Les vermell-i-negres tanquen el primer tram del campionat enmig d'una mala dinàmica de set jornades sense guanyar i cauen a la desena posició de la taula.

El triangle ofensiu integrat per Feliu, Forment i Palencia ha desfet la defensa lleidatana i ha obert una autopista per la banda esquerra per on ha passat tota l'ofensiva vermell-i-negra. Les santcugatenques han estat més encertades i han dominat amb claredat la primera meitat però els ha faltat frescor en la rematada i s'ha arribat al descans amb empat a 0.

A la represa, Norma Méndez s'ha equivocat en la sortida de pilota i la davantera Andrea Gómez ha fet el primer. La tarda no ha millorat per a la portera santcugatenca, que 10 minuts més tard ha fet la mateixa errada i Elvira Vidal ha aprofitat el regal per fer el segon.

Les noies de Toni Polidano han recuperat el domini del primer temps i han provat de retallar distàncies en el marcador. La poca efectivitat de cara a porteria, però, ha estat una llosa per a les locals. A falta de 10 minuts per al final, Ari Forment ha aconseguit trencar amb la sequera però les santcugatenques ja no han estat a temps de forçar l'empat.

El tècnic santcugatenc, Toni Polidano, explica que les errades individuals han tirat per terra la bona actuació de l'equip.

Toni Polidano

Dues errades impròpies d'aquesta categoria han permès a l'AEM fer dos gols.

La setmana que ve, les santcugatenques reben la visita del Fontsanta-Fatjó, el setè classificat.