Lluís Macià deixa la banqueta del Sant Cugat FC de mutu acord amb el club


  • Comparteix:

Amb Macià a la banqueta, el SantCu ha sumat quatre victòries, quatre empats i nou derrotes

Amb Macià a la banqueta, el SantCu ha sumat quatre victòries, quatre empats i nou derrotes

L'entrenador del primer equip del Sant Cugat FC, Lluís Macià, deixa la banqueta vermell-i-negra després d'arribar a un acord amb el club per finalitzar la seva relació contractual. Macià va agafar les regnes de l'equip aquesta temporada i no ha aconseguit trobar la regularitat en el joc ni en els resultats en tota la primera volta. El SantCu és penúltim al grup 1 de Primera Catalana amb 16 punts, a tres de la permanència. El club treballa per trobar-li un substitut i encara no ha confirmat qui ocuparà la banqueta en el compromís d'aquest dissabte davant el Manlleu.

Lluís Macià va arribar al primer equip del SantCu l'estiu passat com a relleu de Jose Alcaraz. Abans, havia dirigit el cadet A del club santcugatenc, amb el qual va aconseguir l'ascens a la Divisió d'Honor i va mantenir la màxima categoria catalana la temporada passada.

En els 17 partits de la primera volta a Primera Catalana, l'equip de Macià ha sumat quatre victòries, quatre empats i nou derrotes. Malgrat demostrar una bona solidesa defensiva, el poc bagatge ofensiu i l'escassa capacitat golejadora han condemnat el SantCu a la cua de la classificació. L'última derrota contra el Jupiter, un rival directe per fugir del descens, ha estat determinant en la decisió del club i l'entrenador de trencar la relació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.