El SantCu empata al camp del Mollet en el debut de Joan Garcia a la banqueta vermell-i-negra

Equip inicial del SantCu al camp del Mollet

Futbol

Publicat el 28/gen/18 per Redacció

El Sant Cugat Futbol Club empata (2-2) al camp del Mollet en l'estrena de Joan Garcia a la banqueta vermell-i-negra. Els santcugatencs s'han avançat al primer quart d'hora amb dues dianes de Ferran Roca, però els locals han igualat abans d'arribar al descans. El matx ha estat marcat per la polèmica arbitral després que l'àrbitre xiulés dos penals a favor del SantCu però acabés fent-se enrere en la decisió després de consultar amb l'àrbitre assistent.

Jornada 19 al grup 1 de Primera Catalana i cinquè partit sense guanyar del SantCu, malgrat el canvi d'entrenador. Els santcugatencs han iniciat el matx molt endollats i Ferran Roca ha marcat el 0 a 1 al minut tres. Vuit minuts més tard, el mateix Roca ha fet el segon amb un bon xut de falta.

Els vermell-i-negres han seguit dominant el matx, però han arribat dues jugades clau. L'àrbitre ha assenyalat un penal per mans d'un jugador local, però després s'ha desdit. Uns minuts més tard, l'àrbitre ha tornat a xiular penal, però també ha canviat la decisió per indicació del jutge de línia.

Els locals han abandonat el joc de toc per ser més directes, i en una jugada vertical Suárez ha marcat l'1 a 2 al minut 41. Just abans del descans, l'àrbitre ha xiulat penal a favor del Mollet per joc perillós d'un jugador santcugatenc i s'ha arribat al descans amb 2 a 2 a l'electrònic. A la represa, tots dos equips han tingut ocasions de gol, però finalment el marcador no s'ha mogut.

Els vermell-i-negres són penúltims amb 17 punts, a quatre de la salvació, i dissabte que ve rebran el San Juan de Montcada, sisè amb 29 punts.