Hans Schönhöfer deixa de ser entrenador del Junior i Jordi López agafa les regnes del primer equip

Hans Schönhöfer deixa la banqueta del primer equip del Junior / Font: Junior.cat

Futbol

Publicat el 7/mar/18 per Joan Garcia

Hans Schönhöfer renuncia a seguir com a entrenadors del primer equip del Junior de futbol i Jordi López, coordinador de futbol 11 de l'entitat, agafa les regnes de l'equip fins a final de temporada. Schönhöfer complia la tercera temporada al capdavant del conjunt blau-i-negre que ocupa l'avantpenúltima posició al grup 3 de Segona Catalana, a sis punts de la permanència.

Tres anys al capdavant de l'equip

L'actual director esportiu del Junior, Hans Schönhöfer, complia tres anys com a tècnic del primer equip. Schönhöfer va arribar al març de 2015 per salvar l'equip després de la marxa de Paco Carballo. Els blau-i-negres van aconseguir la permanència a la darrera jornada al camp del Moja. La segona temporada de Schönhöfer es va tancar amb la permanència tranquil·la a la categoria. Aquesta campanya tot ha anat en contra de l'equip santcugatenc amb algunes lesions importants i un equip molt jove amb moltes incorporacions del planter.

Sense regularitat

El Junior ocupa l'avantpenúltima posició amb 22 punts, a sis de la permanència, amb un balanç de sis victòries, quatre empats i 13 derrotes. Els santcugatencs han sumat un punt dels últims 12 i necessiten reaccionar per sortir del descens.

El nou entrenador

Jordi López és el coordinador del futbol 11 de l'entitat i fins ara dirigia el juvenil B a Primera Divisió. López debutarà com a tècnic en categoria amateur al camp del Sant Joan Despí, penúltim, i rival directe a la lluita per la permanència. Schönhöfer seguirà com a director esportiu del Junior.