Un Junior molt efectiu supera el Begues i surt de la zona de descens

El Junior continua en bona dinàmica

Futbol

Publicat el 7/abr/18 per Joan Garcia

El Junior supera (3-0) el Begues a la jornada 27 del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els santcugatencs han derrotat el quart classificat amb una gran efectivitat de cara a porteria. Els blau-i-negres surten de la zona de descens i el tècnic Jordi López continua invicte al capdavant de l'equip amb tres victòries i un empat.

El Junior allarga la bona dinàmica després de quatre jornades consecutives amb Jordi López a la banqueta blau-i-negra. Els santcugatencs han encarrilat el matx ben aviat amb gols d'Álvaro Chamadoira al minut 16 i de Bartu al 21. Al segon temps han certificat el triomf amb un gol d'Aaron Almansa que ha tancat el marcador amb el 3 a 0.

El tècnic del Junior, Jordi López, destaca la millora de l'equip en les darreres jornades amb el canvi de mentalitat.