Joan Esteva deixarà d'entrenar l'Europa al final d'aquesta temporada

Joan Esteva no serà el tècnic de l'Europa el curs que ve / Font: CE Europa | Àngel Garreta

Futbol

Publicat el 12/abr/18 per Dani Aguilà

L'entrenador de futbol santcugatenc Joan Esteva deixarà la banqueta de l'Europa al final d'aquesta temporada, segons ha anunciat el club. L'entitat escapulada argumenta en un comunicat que s'apostarà 'per un projecte amb un altre responsable tècnic tot buscant una major projecció de jugadors de la base en consonància amb el que l'actual directiva va promoure i proposar en el seu programa electoral'. Així, el fins ara tècnic del filial, David Vilajoana, serà el nou inquilí de la banqueta del primer equip gracienc, que milita a Tercera Divisió.

Esteva es va fer càrrec del conjunt poc després de començar la temporada 2016/17, a la jornada 13 i amb l'equip situat quart per la cua. Amb el santcugatenc, l'equip de Gràcia va millorar les seves prestacions i va finalitzar el curs dotzè, set punts per sobre del descens. Aquest rendiment li va valdre per renovar el seu contracte, i aquest curs ha estat fregant les posicions de promoció d'ascens. Ara bé, l'equip no ha pogut fer del Nou Sardenya un fortí i això ho ha pagat allunyant-se de la zona noble.

Joan Esteva tancarà, doncs, la cinquena etapa al capdavant d'un equip: abans havia dirigit el Sant Cugat Esport a Regional Preferent, l'Sporting Mahonès Balear i el Constància, a Segona Divisió B, i el Castelló i el Sant Andreu, a Tercera, categoria de l'Europa.